Levering

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

Ja, u kunt uw bestelling ook afhalen, u betaalt dan geen verzendkosten. Nadat uw bestelling verwerkt is, ontvangt u een mail met aanvullende informatie en maken we een afspraak wanneer u de bestelling komt afhalen.

Het afhaaladres is:

  • Tjadenweg 6, 1456 AM Wijdewormer

 

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Wij streven er naar uw bestelling zo snel mogelijk te laten bezorgen. U kunt inloggen op uw account om de actuele status van uw bestelling te bekijken, tevens houden wij u hiervan per e-mail op de hoogte.

 

Kan ik mijn bestelling op een ander adres laten bezorgen?

Ja, het is mogelijk om uw bestelling op een ander adres te laten bezorgen. Tijdens het bestellen kunt u aangeven of u het artikel wilt laten bezorgen op het factuuradres of een ander adres.

 

Wat zijn de levertijden?

Bestellingen die wij ontvangen en die betaald zijn versturen wij de eerstvolgende werkdag, mits het artikel op voorrraad is. Is het product niet op voorraad nemen wij contact met u op over de te verwachten levertijd.

De bezorgtermijn van PostNL is doorgaans 1 werkdag. Uitzonderingen hierop komen vrijwel niet voor, echter rondom feestdagen kan de levertijd wat oplopen.

De bezorgtermijn voor België bedraagt meestal 1-2 werkdagen met een uitloop naar 5 werkdagen.

 

Wat zijn de verzendkosten?

Als uw bestelling door de brievenbus past, wordt uw bestelling als brievenbuspakje. Past de bestelling niet door de brievenbus, dan wordt deze als pakket verzonden en ontvangt u van ons een track-and-trace code.

  • Voor een brievenbuspakje binnen Nederland rekenen wij  € 3,95 verzendkosten en krijgt u van ons bericht op de dag dat het bericht verzonden wordt.
  • Voor een brievenbuspakje naar België rekenen wij  € 6,25 verzendkosten en krijgt u van ons bericht op de dag dat het bericht verzonden wordt.
  • Voor verzending van een pakket binnen Nederland rekenen wij € 6,95 verzendkosten en mailen wij u de track-and-trace code op de dag dat wij het pakket verzenden.
  • Voor verzending van een pakket naar België rekenen wij € 13,00 verzendkosten en mailen wij u de track-and-trace code op de dag dat wij het pakket verzenden.
  • Voor een brievenbuspakje hoeft u niet thuis te zijn voor ontvangst.